Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

KERKYRA.net

Ο τόπος που ζω.. που εργάζομαι.. που διασκεδάζω..

 

To web site σου σε 24 ώρες..

Απέκτησε το web site σου σε μόλις 24 ώρες..

Η επιχείρησή σου στο διαδίκτυο από τους ειδικούς του KERKYRA.net

Γρήγορα, εύκολα και απλά

Η κατασκευή ενός web site μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο. Απέκτησε το δικό σου σε μόλις 1 ημέρα..!! Γλύτωσε χρόνο και χρήματα..!!

Z

Εμφάνιση στις δικές σου ανάγκες

Δίνουμε στη σελίδα σου την εμφάνιση που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και στις ανάγκες των πελατών σου και των ενεργειών που πρέπει να κάνουν για να επικοινωνήσουν μαζί σου..!!

Responsive για όλες τις οθόνες

Το web site σου θα εμφανίζεται με απόλυτη επιτυχία σε όλες τις οθόνες, υπολογιστών, tablets και smartphones.
Σήμερα, περισσότερο από το 50% των χρηστών πραγματοποιούν αναζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών μέσω κινητών συσκευών. Τα περισσότερα web sites δεν εμφανίζονται σωστά.. το δικό σου;

i

Δημιουργία επιπλέον σελίδων

Ασφαλώς και μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον σελίδες ώστε να καλύψετε περισσότερες ανάγκες της επιχείρησής σας στο μέλλον..!! Ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο οικονομικά..!!

I

Video

Πρόσθεσε στο web site σου videos ενημερωτικού χαρακτήρα ή/και διαφημιστικού χαρακτήρα..!! Μόνος σου και χωρίς επιπλέον ή κρυφές χρεώσεις..!!

o

Προσθήκη εφαρμογών

Στο νέο σου web site μπορούν να προστεθούν όσες και όποιες εφαρμογές έχει ανάγκη η επιχείρησή σου..!! Για παράδειγμα, σύστημα κρατήσεων, shopping cart κ.ά. !!

Ασφαλές περιβάλλον

Διατηρούμε το web site σου ενηημερωμένο και προστατευμένο με όλες τις απαραίτητες μεθόδους της παγκόσμιας αγοράς..!! Κάνουμε τακτικά οποιαδήποτε αναβάθμιση είναι απαραίτητη..!!

Στατιστικά

Εγκαθιστούμε στο web site σου τα Google Analytics..!! Γνώρισε την επισκεψιμότητα αλλά και τη συμπεριφορά των επισκεπτών στο νέο σου web site..!!

Εκπαίδευση και Υποστήριξη

Δεν πρόκειται να σε αφήσουμε.. “κρεμασμένο”..!! Σου παρέχουμε την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε να μπορείς να ενημερώνεις το web site σου και την απαραίτητη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί..!!

Κάνε την αρχή

Καταχώρισε σήμερα την επιχείρησή σου..!!

Εδιαφέρον για web site σε 24 ώρες

5 + 11 =

KERKYRA.net

Ο τόπος που ζω.. που εργάζομαι.. που διασκεδάζω..