Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

KERKYRA.net

Ο τόπος που ζω.. που εργάζομαι.. που διασκεδάζω..

 

Κατασκευή web site..

Θέλεις web site; Ασ’ το σε εμας..

Η επιχείρησή σου στο διαδίκτυο από τους ειδικούς του KERKYRA.net

Απέκτησε νέους πελάτες

Φτιάχνουμε καλαίσθητα, ελκυστικά μα κυρίως αποτελεσματικά web sites, σχεδιασμένα έτσι ώστε οι πελάτες σου να σε βρίσκουν αμέσως και να ενημερώνοντας ξεκάθαρα για τις υπηρεσίες / προϊόντα σου.

l

Κάλυψε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σου

Σε μας θα μάθεις εύκολα και απλά πως να καλύψεις κάθε ανάγκη της επιχείρησής σου.
Από την προσέλκυση νέων πελατών μέσα από τη σωστή παρουσίαση των προϊόντων / υπηρεσιών σου, την διαφήμιση του web site σου, μέχρι τη δημιουργία e-shop για την απ’ ευθείας πώληση.

Responsive για όλες τις οθόνες

Το web site σου θα εμφανίζεται με απόλυτη επιτυχία σε όλες τις οθόνες, υπολογιστών, tablets και smartphones.
Σήμερα, περισσότερο από το 50% των χρηστών πραγματοποιούν αναζητήσεις προϊόντων και υπηρεσιών μέσω κινητών συσκευών. Τα περισσότερα web sites δεν εμφανίζονται σωστά.. το δικό σου;

T

Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης πρέπει να γνωρίζουν πάντα την επιχείρησή σου, τι προϊόντα και υπηρεσίες αντιπροσωπεύεις, που βρίσκεσαι, έτσι ώστε να σε εμφανίζουν σε οποιαδήποτε σχετική αναζήτηση πραγματοποιούν οι χρήστες. Εμείς μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως το web site σου θα εμφανιστεί σε αυτές τις αναζητήσεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Είμαστε πάντα δίπλα σου

Και το εννοούμε..!! Οτιδήποτε και αν χρειαστείς, διόρθωση, προσθήκη, τεχνική υποστήριξη, ένας ειδικός μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σου έτσι ώστε να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη που θα προκύψει.

Τεχνικές προδιαγραφές

Το web site σου σχεδιάζεται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνικές προδιαγραφές που ισχύουν παγκοσμίως. Τις περισσότερες φορές και χωρίς να το γνωρίζεις πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία και την ασφάλεια του web site σου σε ποσοστό 99,9%.

Κάνε την αρχή

Καταχώρισε σήμερα την επιχείρησή σου..!!

Εδιαφέρον για κατασκευή web site

8 + 3 =

KERKYRA.net

Κέρκυρα, ο τόπος που ζω.. που εργάζομαι.. που διασκεδάζω..