Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

KERKYRA.net

Ο τόπος που ζω.. που εργάζομαι.. που διασκεδάζω..

 

Διαφήμιση & Διαχείριση Social Media..

Διαφήμιση στο Facebook; Στο Instagram; Ασ’ το σε εμας..

Η επιχείρησή σου στα social media από τους ειδικούς του KERKYRA.net

Δώσε ώθηση στην επιχείρησή σου !!
Εκμεταλλεύσου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα κιόλας, χτησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία των ειδικών του KERKYRA.net !!

Μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου


Μεγαλώνοντας τον αριθμό των Likes ή των followers. Οι υπηρεσίες μας κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και θα σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τα μάτια που θα σας παρακολουθούν καθημερινά !!

Δημιουργούμε σχέση με τους followers της επιχείρησής σου


Βοηθούμε στην ανάπτυξη στενής και δυνατής σχέσης με τους followers της επιχείρησής σας (likes, comments). Οσο στενότερη γίνεται αυτή η επαφή, τόσο αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας !!

Αύξησε την επισκεψιμότητα του web site σου


Με στοχευμένες καμπάνιες, αναρτήσεις, εικόνες, videos κλπ, θα αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του web site σου. Είναι ο μόνος τρόπος για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου ή τις επαφές με τους υποψήφιους πελάτες σου !!

Πως λειτουργεί

Εξειδικευμένος σύμβουλος που θα διαχειρίζεται τους λογαριασμούς σου

Ενας εξειδικευμένος σύμβουλος θα μιλήσει μαζί σου, θα γνωρίσει την επιχείρησή σου και θα αναλάβει την διαχείριση των λογαριασμών σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα είναι υπεύθυνος για την μεταξύ σας επικοινωνία, για την επίλυση τυχόν προβλημάτων αλλά και για τη δημιουργία νέου, στοχευμένου περιεχομένου.

Ανάπτυξη στρατηγικής στοχευμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σου

Θα μιλήσουμε μαζί σου, θα μελετήσουμε τον ανταγωνισμό σου και θα δημιουργήσουμε μια συγκεκριμένη στρατηγική, στοχευμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σου.

Ανάπτυξη περιεχομένου και αναρτήσεων

Αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί, αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε την ανάπτυξη του περιεχομένου και του σχεδιασμού του χρονοδιαγράμματος που αυτό το περιεχόμενο θα αναρτηθεί στους λογαριασμούς σου.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χρονοδιάγραμμα αναρτήσεων

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστηρίζονται από το πρόγραμμά μας είναι: facebook, twitter και instagram.
Το χρονοδιάγραμμα των αναρτήσεων εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξεις, μπορεί να είναι κάθε 3 ημέρες, κάθε δύο ημέρες ή ακόμα και σε καθημερινή βάση.

Στατιστικές αναφορές και επικοινωνία

Ο υπεύθυνος του λογαριασμού σου θα επικοινωνεί μαζί σου και θα σε ενημερώνει για την πρόοδο της στρατηγικής σε μηνιαία βάση. Είναι δεδομένο πως μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας όποτε θελήσεις ακόμα και αν η επικοινωνία σου έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα.
Ανάλογα με τις στατιστικές αναφορές είναι δυνατός ο επαναπροσδιορισμός της στρατηγικής ή ακόμα και η προσθήκη νέας σε περίπτωση νέων προϊόντων / υπηρεσιών.

Διαφημιστικές καμπάνιες

Εκτός όμως από τη διαχείριση των λογαριασμών, θα καθορίσουμε και συγκεκριμένη στρατηγική διαφήμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησής σου στους χρήστες του facebook ή και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάντα, στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Απόκτησε σήμερα ένα αποτελεσματικό

και οικονομικό social media marketing πλάνο !!!

Γιατί να επιλέξεις εμάς..

s

Χωρίς εκπλήξεις και κρυφές χρεώσεις


Οτι συμφωνήσουμε με βάση το πρόγραμμα που θα επιλέξεις, αυτό και θα ακολουθήσουμε. Δεν θα προκύψει καμία έκπληξη, καμία “επιπλέον υπηρεσία” που θα σε επιβαρύνει οικονομικά.

Διάρκεια συνεργασίας χαμηλού ρίσκου


Μπορείς να διακόψεις το πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις, απλά, εύκολα, δίχως καμία συνέπεια. Πολύ απλά δεν πληρώνεις τον επόμενο μήνα και ενεργοποιείς το πρόγραμμά σου ξανά, όποτε το θελήσεις..!!

Κέρδισε περισσότερα με τα χρήματά σου


Δεν θέλουμε να μείνεις δυσαρεστημένος από τις υπηρεσίες μας και ούτε να σε χρεώσουμε υπέρμετρα ποσά για την διαχείριση των social media. Οι τιμές μας είναι οι πλέον συμφέρουσες μα και οι πλέον αληθινές και ανταποκρίνονται σε πραγματικές υπηρεσίες με πραγματικά αποτελέσματα !!

Κάνε την αρχή

Καταχώρισε σήμερα την επιχείρησή σου..!!

Εδιαφέρομαι για διαφήμιση στα social media

9 + 9 =

KERKYRA.net

Ο τόπος που ζω.. που εργάζομαι.. που διασκεδάζω..