Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Αναβάθμιση PHP στην έκδοση 7.3

Στις 26 Φεβρουαρίου 2020 έχουμε προγραμματίσει την εκτέλεση της αναβάθμισης της PHP στην έκδοση 7.3. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό και είναι συμβατή με wordpress, θέματα και πρόσθετα με κυριότερο απ’ όλα το WooCommerce.

Είναι η πρώτη φορά που τέτοια αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα σε όλα τα web sites των πελατών μας και είναι μέρος της υπηρεσίας Managed Hosting της SMARTERweb.

Ασφάλεια και ομαλή μετάβαση

Πρώτο μας μέλημα είναι κάθε αναβάθμιση κάθε μορφής να είναι ασφαλής και να ενισχύει τη λειτουργικότητα του web site σας δίχως να δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα. Εχουμε ήδη δοκιμάσει τη συγκεκριμένη έκδοση σε αρκετές εφαρμογές και όλα κύλησαν ομαλά. Σε περίπτωση όμως που σε οποιοδήποτε web site δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα αμέσως θα γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση.
Παράλληλα θα εντοπίσουμε το πρόβλημα θα προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε διόρθωση και μετά θα επαναλάβουμε την αναβάθμιση.

Πλεονεκτήματα της αναβάθμισης

 Η συγκεκριμένη έκδοση ενισχύει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των εφαρμογών και προσθέτει ταχύτητα σε κάθε web site όσο απαιτητικό κι αν είναι.

Η αναβάθμιση δεν έχει κανένα κόστος.

Για κάθε απορία ή διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!