Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Νέο web site: Nikolas Traditional Guesthouse

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας:
Nikolas Traditional Guerthouse στο Κουκούλι

Ο Ξενώνας

Ο χρόνος και η εγκατάλειψη είχαν αφήσει σκληρά τα ίχνη τους στο παλιό κουκουλιότικο σπίτι του οποίου η χρονολογία που πρωτοκτίστηκε χάνεται βαθιά μέσα στο χρόνο. Ερειπωμένο ήρθε στα χέρια του Περικλή Κατσαρού το 2004 για να ξαναλάμψει μέσα από τις στάχτες του. Το κτήριο ολοκληρώθηκε το 2009.

Διαμονή

“Ο Ξενώνας του Νικόλα” αποτελείται από 5 δίκλινα, 5 τρίκλινα-τετράκλινα δωμάτια και 1 διαμέρισμα. Με πετρόχτιστα τζάκια ή χωρίς και παραδοσιακά έπιπλα, δίνουν την αυθεντική εικόνα μια Ζαγορίτικης κατοικίας. Άνετα, ρομαντικά, προσφέρουν ζέστη με αυτόνομη κεντρική θέρμανση.

Κουκούλι 

Στο Κουκούλι με τα εντυπωσιακά λιθόκτιστα σπίτια και τη μικρή όμορφη πλατεία, δίπλα στη χαράδρα του Βίκου σε υψόμετρο 850-900, μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο Λαζαρίδη, την εκκλησία της κοιμήσεως της Θεοτόκου (1788)…

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!