Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Νέο Layout Pack "Winery Club" για οινοποιείες, κάβες ή Wine Bars

Εχετε οινοποιείο, κάβα ή wine bar;
Το νέο μας layout pack είναι έτοιμο να δεχτεί τα προϊόντα σας!

Η ομάδα του KERKYRA,net στην προσπάθειά της να υιοθετήσει έναν καλύτερο, ευκολότερο αλλά κυρίως φθηνότερο τρόπο ανάπτυξης website, για όσο το δυνατόν περισσότερες επαγγελματικές κατηγορίες, παρουσιάζει ένα νέο γενικό Layout Pack για οινοποιείες, κάβες ή wine bars.

Το συγκεκριμένο Layout έρχεται έτοιμο με 7 πλήρεις σελίδες / ενότητες, παρουσιάζοντας κατά τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά σας και κυρίως τα προϊόντα σας.

Φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα, επέκτασης του web site με περισσότερες σελίδες ή λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Θα μπορούσατε για παράδειγμα να προσθέσετε ένα e-shop, στο οποίο θα παρουσιάζατε τα προϊόντα σας και να δεχθείτε παραγγελίες.

Θα προσέξετε στις εικόνες παρακάτω, πως η δυνατότητα για ανάπτυξη e-shop είναι έτοιμη.

Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τα κείμενα και τις φωτογραφίες και τα προϊόντα.

Το “Winery Club” βρίσκεται ήδη στη βιβλιοθήκη κάθε πακέτου managed hosting του KERKYRA.net δίχως επιπλέον κόστος.

Η ομάδα μας θα είναι πάντα δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια. Μπορούμε να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου την παραμετροποίηση του web site στις ανάγκες της επιχείρησής σας και ακόμα να το εμπλουτίσουμε και με περισσότερες δυνατότητες όπως video, blog, e-shop, συστήματα πληρωμών και ότι άλλο χρειαστεί.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!