Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Νέο Layout Pack "Law Firm" για δικηγορικά ή συμβολαιογραφικά γραφεία

Δικηγόρος ή συμβολαιογράφος; Προσέγγισε την πελατεία σου με φινέτσα μέσα από αυτό το πανέμορφο layout

Η ομάδα του KERKYRA.net στην προσπάθειά της να υιοθετήσει έναν καλύτερο, ευκολότερο αλλά κυρίως φθηνότερο τρόπο ανάπτυξης website, για όσο το δυνατόν περισσότερες επαγγελματικές κατηγορίες, παρουσιάζει ένα νέο γενικό Layout Pack για δικηγόρους ή συμβολαιογράφους.

Το συγκεκριμένο Layout έρχεται έτοιμο με 6 πλήρεις σελίδες / ενότητες, παρουσιάζοντας κατά τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά σας και κυρίως το έργο σας. Φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα, επέκτασης του web site με περισσότερες σελίδες ή λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να προσθέσετε ένα blog, στο οποίο θα αναρτούσατε προσωπικές σας απόψεις, νέα, ειδήσεις σχετικά με τον τομέα σας.

Οπως θα δείτε και στο demo το web site είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο να εγκατασταθεί σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τα κείμενα και τις φωτογραφίες που ανταποκρίνονται στην επιχείρησή σας, στην ομάδα σας και στο έργο σας.

Η ομάδα μας θα είναι συνεχώς εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Μπορούμε να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου την παραμετροποίηση του web site στις ανάγκες της επιχείρησής σας και ακόμα να το εμπλουτίσουμε και με περισσότερες δυνατότητες όπως video, blog και ότι άλλο χρειαστεί.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!