Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

CorfuProperties.com και 3D Tours για το ακίνητό σας

Το CorfuProperties.com είναι το πρώτο portal ακινήτων στην Κέρκυρα που προσφέρει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες παραθεριστικών ακινήτων να προβάλλουν το σπίτι, τη βίλλα, το οικόπεδο, σωστά και ισότιμα προς κάθε άλλο ακίνητο.

Τώρα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλλετε το ακίνητό σας με μοναδικό τρόπο.
Με καθηλωτικές τρισδιάστατες περιηγήσεις, φωτογραφίες, κατόψεις, γενικότερα την τέλεια εικονική πραγματικότητα.

Διαφοροποιήστε την παρουσίαση του ακινήτου σας, μειώστε τα κόστη σας και δώστε στον υποψήφιο αγοραστή την απόλυτη εμπειρία να.. περπατήσει μέσα στο σπίτι σας, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκεται.

 

3D Walkthrough, απεριόριστες φωτογραφίες, κατόψεις ορόφων και πολλά περισσότερα!

Δώστε ζωή στο ακίνητό σας με την απόλυτη εμπειρία περιήγησης, προσφέροντας πολλά περισσότερα από απλές απόψεις 360 μοιρών.

Αποκτήστε μια παρουσίαση τύπου “Open House”, ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να έχουν μια πραγματικά μοναδική αίσθηση και εμπειρία του ακινήτου σας.

95% μεγαλύτερες πιθανότητες επικοινωνίας
300% καλύτερη εμπειρία
100.000.000 επισκέψεις μέσα από το χώρο της matterport

 

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το 3D Tours και το CorfuProperties.com ?

Γιατί το μοναδικό μας σύστημα μπορεί να σας δώσει απ’ ευθείας πρόσβαση σε περισσότερους υποψήφιους αγοραστές, να προβάλλει το ακίνητό σας ισότιμα προς κάθε άλλο ακίνητο (αφού δεν παίρνουμε προμήθεια).

Οι φωτογραφίες, οι πανοραμικές απόψεις 360 μοιρών και ότι άλλο ισχύει μέχρι σήμερα δεν προσφέρει την πραγματική αίσθηση και την εμπειρία περιήγησης ενός ακινήτου. Για πρώτη φορά σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε εσείς αυτή την αίσθηση πραγματικότητας και να ‘ρθείτε σε άμεση επαφή με τους υποψήφιους αγοραστές.

H νέα σαιζόν πλησιάζει, οι υποψήφιοι αγοραστές ήδη ψάχνουν να βρουν το σπίτι των ονείρων τους στην Κέρκυρα.
Ελάτε να τους βρούμε μαζί με το καλύτερο συνδυαστικό σύστημα προώθησης και προβολής παραθεριστικής κατοικίας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!