Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας: CorfuPlus Rental Company

Νέα ιστοσελίδα για το
ενοικιαστήριο αυτοκινήτων CorfuPlus

Κάτι παραπάνω από ενοικιαστήριο αυτοκινήτων το γνωστό CorfuPlus με γραφεία στη Μεσσογγή, τις Μπενίτσες και το Τσάκι Μπενιτσών, εμπιστεύθηκε για ακόμα μια φορά την ανακατασκευή του web site στη SMARTERweb.

Κατασκευάσαμε μια εφαρμογή με μοντέρνο design και δομημένο κατά τρόπο ώστε ο υποψήφιος πελάτης να βρίσκει γρήγορα και εύκολα τις πληροφορίες που αναζητά.

Ο χρήστης μπορεί μέσα από το CorfuPlus να βρει το αυτοκίνητο, ή τη μηχανή, ή το ποδήλατο, όπως όμως και τη διαμονή του μέσα από τις πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα του γραφείου.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε και στο request κράτησης που χρησιμοποιήσαμε conditional logic τεχνική ώστε να παρέχονται ακόμη περισσότερες πληροφορίες ανάλογα με τον τύπο της κράτησης.

Το CorfuPlus παρέχει πληθώρα οχημάτων και επιλογών συεχίζοντας έτσι  την επιτυχημένη και μακρόχρονη παρουσία του στον τουρισμό του νησιού.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!