Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Corfu-Greece.com - Το δημοφιλέστερο travel portal του νησιού

To δημοφιλέστερο travel portal ταξιδεύει προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Ο δημοφιλέστερος τουριστικός οδηγός για το νησί της Κέρκυρας, είναι πλέον ανανεωμένος, πληρέστερος, ασφαλέστερος και ταχύτερος..!!

Ο επισκέπτης του Corfu-Greece.com μπορεί πλέον να βρει πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε έχει σχέση με το νησί:

  • 1.500 ξενοδοχεία και καταλύματα με δυνατότητα σύγκρισης τιμών και κράτησης
  • Περισσότερα από 160 αυτοκίνητα με απ’ ευθείας σύγκριση τιμών και σύστημα online κράτησης
  • Δυνατότητα κράτησης μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο
  • Τουριστικό οδηγό με διάφορα άρθρα για το νησί
  • Πολύ σύντομα, θεματικές ενότητες όπως: yachting, scuba diving, μουσεία, γαστρονομία, γάμους κ.ά.

Ο επισκέπτης έχει πλέον τη δυνατότητα να διαβάσει πραγματικά reviews, όπως αυτά καταχωρούνται στην αντίστοιχη καταχώρισή μας στο Google Maps, αλλά και φωτογραφίες που καταχωρούν οι ίδιοι οι επισκέπτες του νησιού.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το Corfu-Greece.com. μετά από ενα χρόνο ανακατασκευής, βρίσκεται πλέον σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Τέτοιο μάλιστα που ήδη εξυπηρετεί περίπου 3.500 επισκέπτες ημερησίως.

Επισκεφθείτε το web site και περιηγηθείτε σ’ ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας..!!

Με την ολοκλήρωση και των θεματικών ενοτήτων, η ομάδα μας θα προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εφαρογής σε χώρο και χρόνο που σύντομα θα δημοσιοποιήσουμε.

Πρέπει να τονίσουμε πως η βοήθεια επιχειρήσεων όπως η AQUALAND, City Sightseeing, Corfu Yachting Ltd είναι καταλυτική για την ολοκλήρωση του project και τους ευχαριστούμε θερμά. Είμαστε βέβαιοι πως σύντομα και άλλες επιχειρήσεις θα συνδεθούν στο δίκτυο.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!