Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Corfu-Greece.com και 3D Tours για το ξενοδοχείο σας, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τη βίλλα σας

Τρισδιάσταση απεικόνιση ξενοδοχείων, καταλυμάτων, βιλλών..

Το Corfu-Greece.com είναι το πρώτο travel portal στην Κέρκυρα που προσφέρει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων να προβάλλουν το ξενοδοχείο, τη βίλλα, τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας με μοναδικό τρόπο.
Με καθηλωτικές τρισδιάστατες περιηγήσεις, φωτογραφίες, κατόψεις, γενικότερα την τέλεια εικονική πραγματικότητα.

Διαφοροποιήστε την παρουσίαση του ξενοδοχείου σας, μειώστε τα κόστη σας και δώστε στον υποψήφιο πελάτη σας την απόλυτη εμπειρία να.. περπατήσει μέσα στους χώρους σας, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκεται.

 

3D Walkthrough, απεριόριστες φωτογραφίες, κατόψεις ορόφων και πολλά περισσότερα!

Δώστε ζωή στο ξενοδοχείο σας με την απόλυτη εμπειρία περιήγησης, προσφέροντας πολλά περισσότερα από απλές απόψεις 360 μοιρών.

Δώστε τους τη δυνατότητα να περπατήσουν μέσα στους χώρους σας ώστε να αποκτήσουν μια πραγματικά μοναδική αίσθηση και εμπειρία της επιχείρησής σας.

95% μεγαλύτερες πιθανότητες επικοινωνίας
300% καλύτερη εμπειρία
100.000.000 επισκέψεις μέσα από το χώρο της matterport

 

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το 3D Tours και το Corfu-Greece.com ?

Γιατί το μοναδικό μας σύστημα μπορεί να σας δώσει απ’ ευθείας πρόσβαση σε περισσότερους υποψήφιους πελάτες, να προβάλλει τη μονάδα σας ισότιμα προς κάθε άλλη.

Οι φωτογραφίες, οι πανοραμικές απόψεις 360 μοιρών και ότι άλλο ισχύει μέχρι σήμερα δεν προσφέρει την πραγματική αίσθηση και την εμπειρία περιήγησης μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Για πρώτη φορά σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε εσείς αυτή την αίσθηση πραγματικότητας και να ‘ρθείτε σε άμεση επαφή με τους υποψήφιους πελάτες σας.

H νέα σαιζόν πλησιάζει, τα πρώτε δείγματα για τη νέα χρονιά είναι ανοδικά, κερδίστε το δικό σας μερίδιο μέσα από μια πρωτοποριακή παρουσίαση της μονάδας σας.
Ελάτε να τους βρούμε μαζί με το καλύτερο συνδυαστικό σύστημα προώθησης και προβολής.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!