Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Νέο website για το OCEAN Car Rental

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας:
Ocean Car Rental στην Κέρκυρα

H δημιουργική ομάδα του KERKYRA.net προχώρησε στην υλοποίηση ανακατασκευής του web site OCEANCAR.gr.

Κατασκευάσαμε μια εφαρμογή με μοντέρνο design και δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε ο πελάτης του γραφείου να βρίσκει γρήγορα και εύκολα τις πληροφορίες που αναζητά.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο σύστημα κρατήσεων, όπου ακολουθήσαμε AJAX τεχνολογία από το αρχικό στάδιο αναζήτησης αυτοκινήτου μέχρι και το τελικό στάδιο της κράτησης.

Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης του web site δεν αλλάζει περιβάλλον με extra σελίδες και “φορτώματα” και μπορεί να φθάσει στην κράτηση μέσα από μόλις 3 στάδια, βρισκόμενος πάντα στην ίδια σελίδα και το ίδιο περιβάλλον.

Το OCEAN CAR RENTAL υπάρχει στον χώρο του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου από το 1993 με έδρα την Μαρίνα Γουβιών.

Ολα αυτά τα χρόνια, κατάφερε να γίνει γνωστό υποστηρίζοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο με συνέπεια και συνέχεια προσφέροντας χαμηλές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση.

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!