Γραμμή Επικοινωνίας: 26610.80025 & 80065 | Κιν.: 698.7608731 [email protected]

Νέο website για την πολυτελή Βίλλα Crystal

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας:
LUXURIOUS VILLA CRYSTAL στην Κέρκυρα

H δημιουργική ομάδα του KERKYRA.net και της SMARTERweb προχώρησε στην υλοποίηση ανακατασκευής του web site VillaCrystalCorfu.com.

Κατασκευάσαμε μια εφαρμογή με μοντέρνο design και δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε ο υποψήφιος πελάτης της βίλλας να βρίσκει γρήγορα και εύκολα τις πληροφορίες που αναζητά.

Πρόκειται για νεόδμητη βίλα 5 υπνοδωματίων με πισίνα και απόλυτη ιδιωτικότητα σε ιδανική τοποθεσία μόλις 5 λεπτά. μακριά από τη μαρίνα των Γουβιών.

Αυτή η καταπληκτική ανεξάρτητη βίλα βρίσκεται στην κορυφή ενός μικρού λόφου σε μια όμορφη περιοχή κοντά στα προάστια των Γουβιών.

Απολαμβάνοντας απόλυτη ησυχία και ηρεμία, η βίλα ξεχωρίζει ως ιδανικό καταφύγιο για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη φασαρία της ζωής στην πόλη χωρίς να παραιτηθούν από τις ανέσεις τους.

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την παρουσία της επιχείρησής σας στο internet.

Κάντε τώρα click στο εικονίδιο ζωντανής συνομιλίας και θα μιλήσετε αμέσως με εκπρόσωπό μας. Αν δεν είμαστε online συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο..!!